En storbyferie i Istanbul

Istanbul er et smukt, historisk sted med meget at tilbyde besøgende. Hvis du er på udkig efter en storbyferie, der er både interessant og fornøjelig, er Istanbul det perfekte valg. Der er dog et par ting, du bør huske på, inden du booker din rejse. I dette blogindlæg giver vi dig nogle tips om, hvad du kan forvente, og hvordan du får mest muligt ud af din storbyferie i Istanbul.

Istanbul er kendt for sine overfyldte gader og sit hektiske livstempo. Hvis du er vant til at bo i en stille, lille by eller by, kan travlheden i Istanbul være ganske overvældende. Der er dog masser af muligheder for at undslippe menneskemængderne og finde lidt fred og ro. Du kan f.eks. gå en tur i en af byens mange parker eller besøge et af de mange museer og kunstgallerier.

Hvis du er interesseret i historie, er Istanbul helt sikkert stedet for dig. Byen er fuld af fantastisk arkitektur og har været hjemsted for mange forskellige civilisationer gennem årene. Når du planlægger din rejse, skal du sørge for at afsætte nok tid til at udforske alle de forskellige historiske steder, som Istanbul har at byde på. Stol på os, der er meget at se!

Istanbul er en fantastisk by med meget at tilbyde besøgende. Fra dens travle gader til dens rige historie er der noget for enhver smag i Istanbul. Husk på, at det kan være ret overvældende, hvis du ikke er vant til storbyer, men der er masser af måder at undslippe travlheden på, hvis du har brug for lidt fred og ro. alt i alt anbefaler vi stærkt at aflægge et besøg til dette fascinerende sted.

Flyselskaber, der flyver fra Danmark til Istanbul 

Der er flere flyselskaber, der flyver direkte fra Københavns Lufthavn (CPH) til Istanbul Lufthavn (IST), herunder Turkish Airlines, SAS og Norwegian Air. Hvis du er på udkig efter en budgetvenlig løsning, tilbyder Pegasus Airlines flyvninger fra kun 600 kroner. Flyvetiden er ca. 4 timer og 20 minutter 

Hvad du skal vide om lufthavnene 

Københavns Lufthavn ligger kun 15 km uden for Københavns centrum, hvilket gør den meget nem at komme til, uanset om du tager offentlig transport, kører i bil eller bruger en lufthavnsbus. Lufthavnen har to hovedterminaler: Terminal 2 er for internationale flyvninger, mens Terminal 3 håndterer indenrigsflyvninger. Der er masser af restauranter og caféer i begge terminaler samt gratis WiFi i hele lufthavnen.

Istanbul lufthavn ligger på den europæiske side af Istanbul, ca. 29 km fra byens centrum. Lufthavnen har to internationale terminaler (Istanbul New Airport og Istanbul Ataturk Airport) samt en indenrigsterminal. Der er masser af spisesteder og drikkevarer i alle tre terminaler samt valutavekslingstjenester og gratis WiFi. Hvis du leder efter noget at lave før dit fly, har lufthavnen også et museum, en biograf og toldfri shopping.