Bliv au pair og find muligheder online

Når du leder efter en au pair-familie, er der nogle få ting, du bør overveje. En af de vigtigste er at finde en familie, der deler dine værdier. Du skal også sikre dig, at familien har et godt hjem og er villig til at skabe et støttende miljø for dig som au pair. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle af de andre ting, som du bør tænke over, når du finder en au pair-familie online.

Det første, du skal tænke over, når du søger en au pair-familie online, er, hvor langt væk familien skal være. Hvis det er for langt væk, vil jeres au pair-program måske ikke vare så længe, som I gerne ville have, fordi afstanden til hjemmet og muligheden for at besøge venner eller familie i nærheden er for stor. På den anden side, hvis familien er for tæt på, får du måske hurtigere hjemve. Det er vigtigt at finde en passende middelvej, så du kan få en god oplevelse som au pair uden at få for meget hjemve.

En anden ting, du skal tænke over, når du leder efter en au pair-familie online, er deres livsstil. Nogle familier er mere aktive end andre, og nogle familier kan lide at tilbringe tid sammen med deres børn. Hvis din familie ønsker at gå ud og feste hele tiden, er det måske ikke noget, der passer til dig. På den anden side hvis de kan lide at have rolige aftener derhjemme, kan det fungere godt sammen. Vælg klogt ud fra, hvad der fungerer bedst for begge involverede parter – vælg ikke bare en hvilken som helst familie, fordi de er tæt på.

Den sidste ting, du skal tænke på, når du leder efter en au pair-familie online, er deres børn. Føler du, at du ville passe godt sammen med børnene? Nogle familier har yngre børn, mens andre har teenagere. Hvis du ikke er sikker på, om du ville komme godt ud af det med børnene, kan det være en god idé at tale med familien og få et indtryk af, hvordan deres børn er. Det kan hjælpe dig med at beslutte, om familien er den rigtige for dig eller ej. Bliv au pair og opret en profil her.