Hvis du er en mand og du skal ud på en længere rejse, så går der ikke mange dage, før man ligner en vildmand hvis ikke skægget er soigneret. Især hvis du skal på en bare lidt længere rejse, så er det et must have at medbringe sin barbermaskine. Med sin barbermaskine kan man hurtigt og nemt trimme hårvæksten og typisk kan man have opladt den hjemmefra, hvis man ikke gider også at medringe opladeren.

Vi lever i en moderne tid og selvfølgelig har barbermaskinen ændret sig markant i løbet af de sidste mange år. Den har fået et bedre batteri, den har fået flere funktioner og måske vigtigst af alt, så har den fået en bedre og mere i dybden barbering. Da markedet for barbermaskiner er kæmpe stort har vi i denne artikel samlet et par af de mest populære modeller, som er til salg lige nu. Vi håber at du kan blive inspireret og ikke mindst at du kan holde sig soigneret på din næste ferie.

 

Den moderne Braun

Det bliver næppe meget mere moderne end med denne Braun barbermaskine 9290cc. Barbermaskinen er en af topmodeller fra Braun og man forstår godt hvorfor. Der medfølger bl.a. en rensestation som består af hele 5 trin – den kan eksempelvis rense, smøre og tørre barbermaskinen efter brug. Derudover er maskinen selvfølgelig udstyret med en masse funktioner, som gør den yderst anvendelig.

Benyt dig eksempelvis af den indbyggede trimmer til det lange år eller bakkenbarterne, som lige træner til en tur. Der er ikke noget mere træls end at stå midt i en barbering og pludselig løber maskinen tør for strøm – dette kan du heldigvis undgå ved at se på den indbyggede batteriindikator, som fortæller dig at det nu er tid til at sætte den til opladning.

 

Den hurtige Philips


Her har vi så Philips’ bud på en af deres topmodeller. Barbermaskinen hedder S9021 og kan købes hos alle de store elektronik forhandlere. Også denne model er spækket til med funktioner, som alle er med til at give dig en behagelig og grundig barbering. Modellen her er udstyret med Philips’ patenrede V-track præcisionsskive, som skal give den bedst mulige barbering. Skiven retter hvert eneste hår, selv hår som ligger helt fladt før den barbere det.

En anden ting som i den grad er værd at nævne om maskinen er des Aqua-wet system. Systemet betyder at du både kan vælge en ’vådbarbering’ under bruseren eller med barberskum – eller en almindelig tørbarbering – den er optimeret til at kunne begge dele. Det er tvivlsomt om du når at løbe tør for strøm under en barbering, da modellen kan holde strøm i hele 50 minutter.

 

Den stabile remington

Det er bestemt ikke alle barbermaskiner som behøver at være spækket til med smarte funktioner, det er denne Remington barbermaskine et eksempel på. Barbermaskinen ligger i den billige ende og byder blot på en stabil god barbering, hvilket er perfekt til dem som ikke ønsker en alt for moderne maskine.

Barbermaskinen virker dog også under vand, kan vaskes under vand og kan også bruges i hele 50 minutter. Den har altså en lige så lang funktionstid som de andre dyrere modeller. Remington giver dig en tæt barbering via de tre individuelle skær, som kan følge dit hoveds konturer og dermed sikre en helt tæt barbering.

Hvis du ønsker at læse endnu mere om barbermaskiner og se andre populære modeller på markedet, så kan du besøge følgende hjemmeside: https://pricesurf.dk/barbermaskine/

 

Barbermaskine eller skraber?

Dette er et spørgsmål som rigtig mange mænd stiller sig selv, og der er som sådan ikke noget entydigt svar. Der er dog en masse ting som man skal overveje, når man vægter fordele og ulemper ved de to forskellige måder at barbere sig på. Skraberen er den klassiske måde at barbere sig på og uden tvivl en måde, som fortsat vil være populær i mange år fremadrettet.

Der er dog sket det de seneste år, at barbermaskinen er blevet meget populær, ikke mindst fordi markedet er eksploderet med nye modeller, som tilbyder den ene nye feature efter den anden. En af de fordele som skraberen i mange år har haft, er at den har kunne levere en tættere og mere grundig barbering. Barbermaskinen kommer dog efterhånden med en så avanceret teknologi, at den uden problemer kan levere den samme tætte barbering – og mere til i mange tilfælde.

Et andet vigtigt parameter som man skal overveje er, hvor let det er at klare barberingen. Her er der ingen tvivl om at det er barbermaskinen som vinder, og dette er formentlig også en af grundende til, at denne form for barbering bliver mere og mere populær. Ved en barbering med skraber skal man have barberskum klar, have vand til at skylle skraber af med løbende og ikke mindst en meget rolig hånd, så man ikke kommer til at skære sig. Ved barbering med maskine er det blot at gå i gang og herefter er man færdig efter et par minutter.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/alenejordenrundt.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here